Ons Verhaal   

YOGALA, yoga met een lach en met de voeten op de grond !

               HEALTHY BREATH, MIND & BODY

Bij YOGALA kan je in een gezellige en huiselijke sfeer ontspannen yoga beoefenen, in een kleine groep studenten, met persoonlijke aandacht voor eenieder.

Iedereen kan meedoen, wij houden het gemoedelijk.          Je kan kiezen tussen langzame rustige yoga tot een meer dynamische stijl.  De nadruk in de les ligt op functionele yoga, er is immers niet één perfecte yogahouding voor iedereen, want iedereen is verschillend gebouwd. Je past je aan naar eigen vermogen.

In de les doet bovendien ieder waar hij of zij zich goed bij voelt, jij bepaalt het zelf !

Je leert ademhaling en yogahoudingen combineren en ondervindt de heilzame effecten van yoga op je lichaam en je geest.  Yoga maakt jou bewuster van je lichaam, je wordt soepeler en krachtiger. Het maakt je tevens rustiger, het doet jou diep ontspannen. Je zal je fysiek, mentaal en emotioneel beter in je vel voelen en dichter bij jezelf komen.

Iedereen is welkom, beginner en ervaren, jong en oud, man en vrouw, gezond en ziek,...
De yogalessen worden aangepast aan de noden van de student, ze worden gegeven door Katja, master in de Lichamelijke Opleiding en gecertifieerd Yogadocente.

Ons aanbod is gevarieerd :  Hatha Yoga, Hatha Flow - Vinyasa, Easy Flow,  Yogalates, Yin Yoga, Gentle Yoga, ook Pilates is mogelijk. 

We bieden groepslessen aan, privé- en bedrijfslessen en workshops.  

Met YOGALA doe je yoga bij mij thuis, in huis en bij mooier weer al snel in de tuin.    Of ik kom tot bij jou thuis of in jouw bedrijf.