Onze kalender voor MEI


Groepslessen bij YOGALA (Haasrode) of bij KOKORO (Heverlee)
Inschrijven via info@yogala.be of 0475451552
 Hybride systeem: ook mogelijkheid om alle lessen live ONLINE te volgen

Zondag 13 mei:  11 uur - YOGALES in het MEERDAELBOS - BREMBERG
 
https://www.facebook.com/events/958321201520655

Hemelvaart-week van maandag 23 - donderdag 26 mei:
enkele POP-UP online yogalessen (geen normale lessen, uren worden nog meegedeeld) 
geen les op donderdag 26 mei

Groepslessen

13 EUR/les

  • 5 EUR voor proefles
  • 8 EUR/les voor studenten

Beurtenkaart

60-110-200 EUR

  • 60 EUR/5 lessen/3mnd
  • 110 EUR/10 lessen/6mnd
  • 200 EUR/20 lessen/8mnd

Online les

8 of 10 EUR/les

  • vrije keuze - 8 of 10 EUR
  • Of beurt op beurtenkaart

Hoe betalen ? 

 Ter plaatse bij YOGALA (aanvaardt ook payconiq) of
Via overschrijving met vermelding naam en lesdatum:  BE86 0636 2999 7150  Hoe online inschrijven ?

Schrijf je in bij info@yogala.be voor online lessen en je ontvangt de ZOOM-link en betalingsuitleg via mail. De fysieke lessen worden tegelijkertijd gestreamd.

Onze Lokaties

YOGALA Haasrode

De meeste lessen gaan door bij mij thuis in mij thuis,  bij mooi weer in de tuin.

Matjes, blokken, bolsters en dekentjes zijn ter plaatse, maar wegens corona veiligheidsmaatregelen raden wij jou aan om zelf je materiaal aan te schaffen, of een yogatowel of handdoek te gebruiken over het materiaal van YOGALA.  Alle materiaal ook te koop bij YOGALA.

Je vindt YOGALA tegenover kapper Dassy en schuin tegenover ALDI/SPAR.  Parkeren kan je in de inrit, op straat of op de parking van de Aldi/Spar.


KOKORO Heverlee

YOGALA werkt ook samen met KOKORO HEVERLEE, een splinternieuwe zaak waar Leen Lefever, één van onze yogi's, jou ontvangt om je bij te staan naar een gezonder leven. Bij haar kan je terecht voor voedingsadvies, voor Rainpharma producten, fitness-sessies met e-FIT, en ... natuurlijk ... ook voor enkele yogasessies met YOGALA ! Deze dame weet immers dat gezondheid vanuit alle richtingen moet gestimuleerd worden ... en dat yoga perfect aansluit op de rest van haar aanbod om body, mind en soul weer in evenwicht te brengen. Zelf je yogamateriaal meebrengen of ter plaatse aan te kopen. Piep maar al eens op haar website:  https://www.kokoro.be/locaties-prinsdelignestraat-27-heverlee/.

POP-UP lessen in de natuur

Wanneer het weer het toelaat vind je me af en toe voor een POP-UP Les in één of ander park of bos.  Maar ook het prachtige park van de B&B KARREHUIS in KORBEEK-LO, waar we yoga beoefenen tussen oude bomen op het yogaplatform, kunnen velen bekoren.  https://karrehuis.be/   
Ook wordt er in het warmere seizoen af en toe een losse les georganiseerd in een weide aan ons prachtige bos, in het Meerdaelwoud !