SCROLL TOT HELEMAAL BENEDEN

Ivm de weeklessen en workshops, vind meer uitleg op FB Yogala Katja - of mail info@yogala.be


Donderdagavond 10 oktober van 19u30 tot 21u30 - inschrijven info@yogala.be


Het is niet te verwonderen dat veel mensen kampen met (chronische) nek- en schouderpijn. Heb jij er ook wel eens last van? Dat is helemaal niet zo gek! Want denk er maar eens over na; hoeveel tijd besteed je per dag aan activiteiten waarbij je armen (en meestal ook je schouders en bovenrug) naar voren gericht zijn? Werken aan je bureau, op je laptop, scrollen op je mobiele telefoon, koken, kinderen en voorwerpen tillen, in de tuin werken, een boek lezen en ga zo maar door…

Hierdoor ontwikkel je steeds meer de neiging om je wervelkolom en je schouders te laten ‘hangen’. Je schouderbladen bewegen hierdoor verder van de wervelkolom af waardoor je spieren in dit gebied chronisch overstrekt geraken en steeds verder verzwakken. Uiteindelijk worden de spieren helemaal hard en stug om zichzelf tegen dit overstrekken te beschermen en maken de verzwakte spieren krampachtige bewegingen die je voelt als hardnekkige pijn langs de randen van de schouderbladen en de zijkanten van je hals.

Yoga kan je schouder en nekpijn verlichten. Niet alleen door op je schouders en nek in te werken, maar ook de verkramping van de borst en schouderspieren aan de voorzijde van je lichaam aan te pakken.

YOGALA nodigt je uit om aan deze workshop deel te nemen, om je meer uitleg te geven om een betere houding aan te leren, en je te leren stretchen en inwerken op alle gerelateerde nek en schouderspieren. We doen dat door middel van yogahoudingen die we integreren in een yogales, die voorafgegaan wordt door een rustmoment in meditatie en eindigt in savasana.

Iedereen welkom.
Donderdagavond 10 oktober van 19u30 tot 21u30.
Lokatie: Blandenstraat 186C, Haasrode
Inschrijven info@yogala.be
Prijs: 22 euro of 2 beurten op je beurtenkaart

Donderdagavond 17 oktober van 19u30 tot 21u30 - inschrijven info@yogala.be

START2YOGA Workshop - introductie

Wil je graag eens kennismaken met yoga, weten wat yoga voor jou kan betekenen, enkele houdingen aanleren en het verschil tussen de verschillende yogastijlen ervaren ? Dan kan deze workshop iets voor jou zijn !

DONDERDAG 17 OKTOBER 2019 - 19U30-21U30

Heb je enige reserve om je aan yoga te wagen, voel je je niet lenig genoeg of onsportief, moe, te oud, minder mobiel of net heel erg sportief ? Kom dan toch maar eens kijken om je mening bij te stellen en te ervaren dat yoga voor iedereen is, dat je enkel doet wat goed voelt voor jou, en dat er wel voor ieder een bepaalde yogastijl is die jou beter ligt.

Heb je al recenter ervaring in yoga, dan biedt deze les je de kans om je nog meer te verdiepen, tips om basishoudingen en de zonnegroet correct te leren uitvoeren zodat je tijdens een les niet zozeer je aandacht op de plaats van je handen en voeten moet focussen maar meer uit yoga kan halen en snel in de flow van een les te geraken.

WAT MAG JE VERWACHTEN ? Uitleg en Praktijk
-Wat is yoga, wat doet het met jou, welke soorten yogastijlen kan je hier doen
-Enkele ademhalingstechnieken
-Enkele basishoudingen met uitleg, alsook de zonnegroet
-De invloed van je lichaamsconstructie op het uitvoeren van een yogahouding
-Een korte les doorheen de verschillende stijlen

We verwachten jou op DONDERDAGAVOND 19u30.
Prijs: 22 euro of 2 beurten op je beurtenkaart als je er al eentje bezit
Lokatie: Blandenstraat 186C, Haasrode (tgo kapper Dassy)
Parkeren: inrit, straat of parking Aldi
Gelieve in te schrijven op info@yogala.be

Draag kledij waarin je je gemakkelijk kan bewegen.
Je mag een matje meebrengen of er eentje bij mij reserveren, ik heb er ook enkele. Als het lukt, kom gerust ietsje vroeger om kennis te maken en om je les in alle rust aan te vangen.


Yoga op bestelling voor jezelf, privé of met anderen in groep, VOLWASSENEN en KINDEREN

Yogales op maat, pas ik de les volledig aan aan jouw verwachtingen of wanneer je geplaagd wordt door eventuele eventuele blessures of gezondheidsproblemen.  We bespreken samen waar we op gaan inwerken.  

YOGA kan ook ALS THERAPIE gebruikt worden voor schouder, rug en heup/bekken problemen, bij fibromyalgie, CVS, burn-out of depressie en vele andere aandoeningen.  

Bij een privéles krijg je volle aandacht en begeleiding.   

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


Voor volwassenen en kinderen !

Wil je de courante yogales liever bij je thuis, en de kost delen met enkele gelijken ?
Wil je de courante yogales meer persoonlijk en aangepast onder enkele vrienden of buren bij jullie aan huis, bij mij, of elders op een andere lokatie ?   

Wil je speciale aangepaste yogales organiseren in je club: in je fietsclub, loopclub, duikclub, etc...  (Yoga for cyclists, runners, divers, ...) ?  Wil je yogales organiseren met een ander specifiek thema  (shoulder&neck release, tight hips & calves, back problems, etc...) ?   

Wil je Yoga als activiteit onder vriendinnen/vrienden, aansluitend als activiteit bij een feest, als special tijdens een kinderfeestje, ... ?  

Wil je een teambuildingactiviteit met yoga organiseren ?

Ontdek hoe SMALL GROUP YOGA meer geluk, verstandhouding, connectie en camaraderie kan brengen tussen jouw vrienden/familie/buren/collega's... in een leuke en ontspannen setting.   

Kies voor Small Group Yoga in een groepje van 2 tot 8 personen, minder formeel, op jullie maat. 

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


Yoga in bedrijven, voor jouw personeel of klanten

Een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim bij werknemers is stress. Het is dus belangrijk om niet alleen na het werk de ontspanning te zoeken en te ontstressen, maar ook op de werkvloer. Yoga op de werkvloer maakt een werknemer gezonder en vitaler. Je wordt fysiek sterker en soepeler met yoga, maar je kan ook beter om met de werkdruk. Je blijft meer ontspannen en toch behoud je focus.   Je zal door fysiek en mentaal even afstand te nemen van de werkdruk, gemakkelijker een rustige ontspannen mindset vasthouden tijdens je werk. Yoga in je bedrijf laadt je terug op, vergroot je plezier in het werk en neemt het ziekteverzuim af.

Organiseer wekelijks/maandelijks yogalessen in je bedrijf, of introduceer het als teambuildingsactiviteit met je collega's of klanten !

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


De lessen gaan door bij mij thuis

in de Blandenstraat 186 C, 3053 Haasrode.  


Je vindt YOGALA tgo kapper Dassy en schuin tgo ALDI/SPAR

We beoefenen yoga in de living en bij mooi weer in de tuin.  Af en toe verhuizen we naar het bos.

Parkeren kan je in de inrit, op straat of op de parking van de Aldi/Spar.

Matjes, blokken en dekentjes ook ter plaatse