YOGALA wenst jullie allen een fantastisch nieuw jaar toe !  

Afscheid nemen van 2020 houdt niet alleen in dat we afscheid hopen te nemen van een moeilijk jaar, maar ook dat we een jaar uitzwaaien dat ons op onszelf heeft terug geworpen.   We botsten tegen onze eigen grenzen aan maar leerden ook onze eigen krachten terug herontdekken.  Nu is het uitkijken om onze geparkeerde dromen waar te gaan maken.  Om de angsten, de stress, het ongeluk en de valse verwachtingen achter te laten, en dit nieuwe jaar te besprenkelen met optimisme, moed, vriendelijkheid, rust, geduld, vrijheid, delen en liefde !!  Meenemen wat jou geluk en rust bracht, afsluiten wat je daar net van weg bracht.  

" May you leave the PAST behind and live in the NOW, enjoying the blank state of a NEW YEAR ahead !!"

Happy NOW & NEW Year, you all !!

SCROLL TOT HELEMAAL BENEDEN 

voor AGENDA, GROEPS/PRIVE/SMALL GROUP-LESSEN, SPECIAL CLASSES, WORKSHOPS, LOKATIE 
én CORONA-MAATREGELEN !

De veiligheidsraad houdt de sportlessen nog steeds in lockdown, aldus moeten we alle fysieke lessen opschorten.

Hieronder vind je normaal de agenda voor de online lessen.   
De online lessen in 2021 hervatten op
maandag 11 januari !!!

In normale tijden gaan de groepslessen bij YOGALA bij droog en warm weer door in de tuin, in herfst- en winterseizoen binnen.   

Nu, wegens COVID- maatregelen, enkel live online lessen te volgen bij YOGALA.

Inschrijven is verplicht !   Inschrijven kan via mail (info@yogala.be) of via whatsapp.

Alle veiligheidsmaatregelen tegen corona aanwezig.    

YOGALA start op maandag 11 januari 2021 terug met de yogalessen !

De lessen bij YOGALA gaan door vanaf 3 inschrijvingen.
Schrijf je steeds in voorafgaand via info@yogala.be of via WhatsApp (0475451552)
Agenda volgt op 10 januari.
Je kan me eveneens terug vinden voor online lessen op enkele andere uren bij Yogalive.me

Schrijf je in !
- voor de live OUTDOOR lessen (max 20 personen)

- voor de live INDOOR lessen (beperkte capaciteit)

- voor de ONLINE lessen via live stream ZOOM om er zeker van te zijn dat je de link zal ontvangen (Zoom verzendlijst)

Wil je in de WhatsApp verzendlijst van YOGALA ?

 Met jouw gsm-nummer kan je ook in mijn WhatsApp verzendlijst, zodat je de aankondiging van de  online live lessen                                       ook via die weg kan ontvangen. Voor mij ook een gemakkelijk communicatiemiddel als er een plotse wijziging of verwittiging                         moet doorgegeven worden.  Je zet dan ook mijn gsm nummer (0475451552) in jouw contactlijst, anders lijkt het niet te werken.


Met 4 buiten sporten op afstand mag.  Heb je zin om eens vanachter je computer te verdwijnen, tijdens de CORONA LOCKDOWN, om op afstand en buiten yoga te beoefenen met met mij in het bos, geef een seintje, we bespreken op welk moment we dat organiseren.  Zo is het voor mij ook weer leuk om mensen niet op het scherm maar in het echt te ontmoeten !!  

Kostprijs: 15 euro of 1,5 beurt op je beurtenkaart.   Schrijf je in: info@yogala.be


Online lessen
Je ontvangt een link tot betalen in de mail met lesuitnodiging.
Studiolessen

Proefles 5 euro
Losse Les 12 euro
5-beurtenkaart (3 maand geldig): 55 euro
10-beurtenkaart (6 maand geldig): 100 euro
20-beurtenkaart (8 maand geldig): 180 euro


Yoga op bestelling voor jezelf, privé, alleen of met anderen in kleine groep, VOLWASSENEN en KINDEREN

Bij een privéles krijg je volle aandacht en begeleiding.

Privé online of live privélessen buiten bij YOGALA of op een andere plaats zijn ook mogelijk, contacteer ons voor de opties.
Alle voorzorgsmaatregelen worden gerespecteerd. (info@yogala.be of 0475451552)


Yogales op maat, de les wordt volledig aan jou aangepast, aan jouw verwachtingen of aangepast wanneer je geplaagd wordt door eventuele  blessures of gezondheidsproblemen.
We bespreken samen waar we op gaan inwerken.  

YOGA kan ook ALS THERAPIE gebruikt worden voor schouder, rug en  heup/bekken/knie problemen, bij fibromyalgie, CVS, burn-out of
depressie
en vele andere aandoeningen.

    Privéles bij YOGALA thuis: 50 euro/uur

    Privéles kan ook bij jou thuis.

    Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be
Voor volwassenen en kinderen !

Wil je de courante yogales liever bij je thuis, en de kost delen met enkele gelijken ?
Wil je de courante yogales meer persoonlijk en aangepast onder enkele vrienden of buren bij jullie aan huis, bij mij, of elders op een andere lokatie ?   

Wil je speciale aangepaste yogales organiseren in je club: in je fietsclub, loopclub, duikclub, etc...  (Yoga for cyclists, runners, divers, ...) ?  Wil je yogales organiseren met een ander specifiek thema  (shoulder&neck release, tight hips & calves, back problems, etc...) ?   

Wil je Yoga als activiteit onder vriendinnen/vrienden, aansluitend als activiteit bij een feest, als special tijdens een kinderfeestje, ... ?  

Wil je een teambuildingactiviteit met yoga organiseren ?

Ontdek hoe SMALL GROUP YOGA meer geluk, verstandhouding, connectie en camaraderie kan brengen tussen jouw vrienden/familie/buren/collega's... in een leuke en ontspannen setting.   

Kies voor Small Group Yoga in een groepje van 2 tot 8 personen, minder formeel, op jullie maat. 

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


Yoga in bedrijven, voor jouw personeel of klanten

Een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim bij werknemers is stress. Het is dus belangrijk om niet alleen na het werk de ontspanning te zoeken en te ontstressen, maar ook op de werkvloer. Yoga op de werkvloer maakt een werknemer gezonder en vitaler. Je wordt fysiek sterker en soepeler met yoga, maar je kan ook beter om met de werkdruk. Je blijft meer ontspannen en toch behoud je focus.   Je zal door fysiek en mentaal even afstand te nemen van de werkdruk, gemakkelijker een rustige ontspannen mindset vasthouden tijdens je werk. Yoga in je bedrijf laadt je terug op, vergroot je plezier in het werk en neemt het ziekteverzuim af.

Organiseer wekelijks/maandelijks yogalessen in je bedrijf, of introduceer het als teambuildingsactiviteit met je collega's of klanten !

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


De meeste lessen gaan door bij mij thuis

in de Blandenstraat 186 C, 3053 Haasrode.  


We beoefenen yoga in mijn voormalige living, en bij mooi weer in de tuin.  Af en toe verhuizen we naar het park van B&B Karrehuis in Korbeek-lo of wordt er een losse les georganiseerd in of aan het bos.


Je vindt YOGALA tegenover kapper Dassy en schuin tegenover ALDI/SPAR.   Parkeren kan je in de inrit, op straat of op de parking van de Aldi/Spar.

Matjes, blokken, bolsters en dekentjes ook ter plaatse, maar wegens corona veiligheidsmaatregelen raden wij jou aan om zelf je materiaal aan te schaffen, of een yogatowel of handdoek te gebruiken over het materiaal van YOGALA.  Alle materiaal ook te koop bij YOGALA.

Je kan me ook terugvinden op Facebook en af en toe op Instagram (Yogala Katja).                                                                                                        Als je me volgt, kan je meer info en de belevenissen van YOGALA volgen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, of voor deelname aan onze WhatsApp verzendlijst, zodat je op de hoogte gehouden wordt                                          van onze wekelijkse lessen, tips, informatie, of evt filmpjes.  Graag bericht via PM (messenger, WhatsApp, info@yogala.be, ...)