SCROLL TOT HELEMAAL BENEDEN

MAANDAGENDA YOGALESSEN

Ivm de weeklessen en workshops, vind meer uitleg op FB Yogala Katja - of mail info@yogala.be


SPECIAL CLASSES

WOENSDAGNAMIDDAG, 4 December 2019, 16u - 17u

Maak gerust reclame bij vrienden.  Oma en opa, peter en meter zijn ook welkom.  We focussen ons op de leeftijd van 5-6 jaar, maar jongere of oudere uitschieters zijn ook welkom !  Misschien je een beetje verkleden ?

DONDERDAGAVOND, 12 December 2019, 19u30 - 21u30

In deze workshop krijg je een beeld van hoe spanning & stress, verkeerde houding of eenzijdige bewegingen kunnen leiden tot rugpijn, pijnlijke heupen en/of stramme psoasspier, en welke oefeningen je van de pijn kunnen ontlasten. Gevolgd door een uur yogales, specifiek toegespitst op het lossen van spanningen in deze regio's.  

Inschrijven: info@yogala.be
Prijs: 22 euro of 2 beurten van je YOGALA beurtenkaart


Yoga op bestelling voor jezelf, privé of met anderen in groep, VOLWASSENEN en KINDEREN

Yogales op maat, pas ik de les volledig aan aan jouw verwachtingen of wanneer je geplaagd wordt door eventuele eventuele blessures of gezondheidsproblemen.  We bespreken samen waar we op gaan inwerken.  

YOGA kan ook ALS THERAPIE gebruikt worden voor schouder, rug en heup/bekken problemen, bij fibromyalgie, CVS, burn-out of depressie en vele andere aandoeningen.  

Bij een privĂ©les krijg je volle aandacht en begeleiding.   

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


Voor volwassenen en kinderen !

Wil je de courante yogales liever bij je thuis, en de kost delen met enkele gelijken ?
Wil je de courante yogales meer persoonlijk en aangepast onder enkele vrienden of buren bij jullie aan huis, bij mij, of elders op een andere lokatie ?   

Wil je speciale aangepaste yogales organiseren in je club: in je fietsclub, loopclub, duikclub, etc...  (Yoga for cyclists, runners, divers, ...) ?  Wil je yogales organiseren met een ander specifiek thema  (shoulder&neck release, tight hips & calves, back problems, etc...) ?   

Wil je Yoga als activiteit onder vriendinnen/vrienden, aansluitend als activiteit bij een feest, als special tijdens een kinderfeestje, ... ?  

Wil je een teambuildingactiviteit met yoga organiseren ?

Ontdek hoe SMALL GROUP YOGA meer geluk, verstandhouding, connectie en camaraderie kan brengen tussen jouw vrienden/familie/buren/collega's... in een leuke en ontspannen setting.   

Kies voor Small Group Yoga in een groepje van 2 tot 8 personen, minder formeel, op jullie maat. 

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


Yoga in bedrijven, voor jouw personeel of klanten

Een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim bij werknemers is stress. Het is dus belangrijk om niet alleen na het werk de ontspanning te zoeken en te ontstressen, maar ook op de werkvloer. Yoga op de werkvloer maakt een werknemer gezonder en vitaler. Je wordt fysiek sterker en soepeler met yoga, maar je kan ook beter om met de werkdruk. Je blijft meer ontspannen en toch behoud je focus.   Je zal door fysiek en mentaal even afstand te nemen van de werkdruk, gemakkelijker een rustige ontspannen mindset vasthouden tijdens je werk. Yoga in je bedrijf laadt je terug op, vergroot je plezier in het werk en neemt het ziekteverzuim af.

Organiseer wekelijks/maandelijks yogalessen in je bedrijf, of introduceer het als teambuildingsactiviteit met je collega's of klanten !

Contacteer ons voor meer info op info@yogala.be


De lessen gaan door bij mij thuis

in de Blandenstraat 186 C, 3053 Haasrode.  


Je vindt YOGALA tgo kapper Dassy en schuin tgo ALDI/SPAR

We beoefenen yoga in de living en bij mooi weer in de tuin.  Af en toe verhuizen we naar het bos.

Parkeren kan je in de inrit, op straat of op de parking van de Aldi/Spar.

Matjes, blokken en dekentjes ook ter plaatse