Yoga & Walk


Yoga-Walk-Wellbeing retreat in de Belgische Ardennen
  
1ste weekend juni 2023 
vrijdag 2 juni tot zondag 4 juni

Pure Ardense lucht snuiven, jouw batterijen opladen, door yoga en meditatie en ademhaling jezelf terug in balans brengen, mindful wandelend langs weide en rivier tot rust komend, een boek lezen, of in de sauna of jacuzzi je opwarmen, of boek een massage of een fiets (extra kost), dat is wat deze YOGA & WALK & WELL BEING-retreat jou biedt. Het perfecte toevluchtsoord om rust te vinden of sportief actief te zijn.

Jouw verblijf - Au Rythme De Belvaux

Vooraan in de Ardennen, op enkele kilometers van Rochefort en Han-sur-Lesse nodigen vriend Patrick van AU RYTHME DE BELVAUX en ik, Katja van YOGALA, jou mee uit in zijn luxueus verbouwde kasteelboerderij, gelegen in het dorp Belvaux.

De hoeve is verbouwd tot een prachtige vakantiewoning met 8 luxekamers van 2 personen (aparte bedden) met eigen sanitair en een heel mooi groot leefplateau.  De kamers zijn luxueus met alles erop en eraan.


Yoga

Verwacht je aan 4 deugddoende yoga, meditatie, ademhaling-sessies, gegeven door YOGALA, aangepast aan de wensen van eenieder, met ochtendsessies van zacht naar energetisch pranaflows en avondsessies met rustigere yoga.

We go with the flow … is het mooi weer kunnen we helemaal aarden in het gras en buiten onze yogasessies doen. Zit het weer tegen kunnen we ons verdelen over het leefplateau, bij veel deelnemers in 2 groepen.

Walk - Natuur

Ook proberen we mindfulness en ademhaling door te trekken naar onze wandeling(en) om te ontkoppelen van de drukte in ons hoofd. Verheug je dus op een georganiseerde wandeling(en) langs prachtig groen en uitgestrekte velden, langs bos of kabbelende riviertjes. Met de blote voeten misschien eens in het water, of vrijblijvend een ‘icebading’experience … noem het maar ‘Lesse-bading’;-). Wandel mee met de groep of ga zelf op ontdekking.

Vrije tijd - Wellbeing 

Vul je vrije tijd in zoals je zelf wil, de vakantiehoeve heeft veel te bieden zoals sauna, jacuzzi, of boek een moment voor een extra massage. Lees een boek, zet je gezellig binnen of op het terras om met gelijkgestemden te verbinden, of ga erop uit voor je wekelijks loopje, een MTB of fietstocht of een bezoek aan een stadje nabij. 

Breng jouw partner, familielid of vriend(in) mee. Zijn zij geen yogafan, geen probleem, dan is er vrijblijvend een alternatief programma beschikbaar (recreatief/sportief). Ook de niet-yogi komen hier heel goed aan hun trekken.

Food

Streekprodukten

Ontbijt, lunch en diner met gezonde en biologische produkten uit de streek, ook veggie, de inwendige mens wordt hier ook verwend !!

Kostprijs

Welkom vanaf vrijdag vanaf 17 uur tot zondag ten laatste 20 uur (ook al zal het programma eerder aflopen in de namiddag, je kan nagenieten tot s’avonds).


KOSTPRIJS 

Als single persoon 

- in een 2-persoonskamer, met andere kamergenoot:  360 euro

- in een 2-persoonskamer volledig voor jou alleen: + 260 euro extra.  

Inbegrepen in de prijs:

alle yogasessies, beperkt yogamateriaal, begeleide wandelingen, alle overnachtingen in een luxe-verblijf, gebruik van sauna, jacuzzi , kubben en volksspelen, 3 gezonde maaltijden per dag, een vier-uurtje, water hele dag, koffie en thee tijdens ontbijt en vier-uurtje.

Niet inbegrepen in de prijs:

eigen vervoer, fris- en alle alcoholische dranken, koffie/thee op andere momenten, massage of fietshuur, buitenshuis eten of drinken of andere activiteiten elders.


Bij interesse kan je hieronder de nieuwe infobrochure voor 2023 aanvragen.

Inschrijving pas geldig na invullen van inschrijvingsformulier en betalen van het voorschot, 100 euro (200 euro voor single in een kamer) binnen de 7 dagen na invullen inschrijvingsformulierhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkW_eXla3lDf4774bKRdeGwsKSFPi0x0LE4r249-LPwN4UNg/viewform
Inclusief
  • luxe kamer met prive badkamer voor 2 personen
  • yoga, meditatie, ademhaling-sessies, gegeven door YOGALA,
  • begeleide wandelingen
  • ontbijt, lunch en diner met gezonde producten uit de streek
Vraag hier de infobrochure aan van de YOGA & WALK retreat