Bij YOGALA kan je gezondheidsproducten (van DLG World) en ook je eigen yogamateriaal aanschaffen.

Zelf ben ik enorme fan van de gezondheidsproducten, gaande van dagelijks mijn ochtend Samata thee (golden kurkuma/gember combo) tot 1 of 2 Norvia sojaproteineshakes (de meest bestudeerde en complete shakes dankzij de unieke synergie tussen sojaproteinen, -vezels en -lipiden),  tot enkele jaarlijkse korte reinigingskuren met Aloë Vera sap.  

Kijk even lager op de pagina of jij ze ook wenst uit te proberen.


1/   YOGAMATERIAAL

Koop je eigen matje, yogatowel, blok, riem of bolster aan als je volledig hygiënisch en veilig wilt yoga beoefenen.

Handig is de YOGATOWEL.   Net als alle props, kan je ze bij YOGALA kopen, al dan niet op bestelling.  Je legt ze over een matje (bvb eentje v YOGALA) voor extra hygiënische tussenlaag en geeft betere grip bij zweten. Ze bestaan uit polyester met noppen die ervoor zorgen dat je yogahanddoek niet verschuift.

Te Koop in verschillende kleuren

  • YOGAMAT  - 29 €  Milieuvriendelijke ecomat, sterk, slijtvast, goede grip, diverse kleuren
  • YOGATOWEL - 24€ Handig om over de studioyogamat of die van jou te leggen voor extra hygiëne, grip en absorptie zweet, diverse kleuren
  • YOGABLOK - Medium 12,90€ / Large 14,90€ - in kurk
  • YOGABOLSTER - 39,50€ - 100% natuurlijke materialen, katoen en boekwijtkaf, duurzaam, diverse kleuren (op bestelling)

                                    --------------------------------------------------


2/  GEZONDHEIDSPRODUCTEN

Naast het hele gamma gezondheidsproducten zijn ook de huidproducten van DLG World verkrijgbaar bij YOGALA !  

Bekijk hieronder alvast de Samata thee, Norvia shakes en Aloë Vera Sap.  

Wil je meer informatie dan onderaan staat aangegeven, kan je deze voor de gezondheids- en de huidproducten vinden op de algemene website www.dlgworld.com.

Indien interesse, of extra informatie nodig naar prijs toe (deze verandert soms, vandaar beter eerst even met mij aftoetsen), mail of bestel via info@yogala.be.

De yogi ayurvedische hot thee met de puurste kurkuma, gember, ashwaganda, rhodiola                                en andere actieve biologische ingrediënten ... Ontdek de kracht van gouden melk !

Een eeuwenoude natuurlijke drank, die Ayurvedische Golden Milk, ook Tumeric Latte geheten.  Met water of melk als thee te gebruiken of als poeder toe te voegen aan  yoghourt, soep, appelmoes, .... 

In het gamma Healthcare van DLG World is de SAMATA Extra Golden Milk een drank die nog doeltreffender en vollediger is dan de klassieke  Gouden Melk. Het betreft een heus concentraat van welzijn met een formule op basis van de moderne wetenschap, geoptimaliseerd met biologische werkzame bestanddelen, vitaminen, aminozuren en adaptogene planten, die voor een globaal gevoel van welzijn zorgen en u helpen zich beter in uw vel te voelen.  ​

Kurkuma, Zwarte peper, Gember, plantaardige amandel- & kokosmelk, Aswagandha, Rhodiola Rosea, 9 aminozuren (waaronder Tyrosine, Carnitine, Taurine, Arginine), B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, en dit alles zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, lactosevrij.

Met antioxidante en anti-inflammatoire eigenschappen, stimuleert het jouw metabolisme, lever en spijsvertering.  Reguleert suikeropname, bestrijdt diabetes, verhoogt jouw weerbaarheid tegen stress, vermoeidheid, depressie en geheugenverlies.  Het vermindert ontstekingen in weefsels en spieren. Vermindert je last van arthrose, verhoogt je energie, en zelfs direct voor het slapen gaan helpt het je beter slapen. Men heet het ook wel een anti-aging product;-). SAMATA maakt je scherper, relaxter en gezonder.

Elke ochtend start ik met een zakje SAMATA, heerlijk romig met melk, meestal in een mix met heet water, als mijn eerste ochtendthee.  Je kan het ook in je yoghurt doen, in platte- of andere kaas mengen, zelfs in je soep is het superlekker !  Denk maar aan een combo van SAMATA in je pompoen of wortelsoep !  Gezond, smaakvol en pittig !  Opvallend, ik voel me fitter en heb veel minder pijntjes na al mijn yogasessies.  Ik geloof echt in het effect van deze combinatie werkzame bestanddelen.

Schermafbeelding 2019-10-16 om 173935png


Unieke sojaproteïnenshake, verenigd door natuur & wetenschap.                                                                          Best documented nutrition product !  Een ware brain & body booster !

Het bestaat in 3 verschillende versies:  VLCD (Very Low Calory Diet), Active Performance en nu nieuw, de Norvia Longevity !!De producten van Norvia zijn gebaseerd op unieke geïsoleerde en natuurlijke soja-eiwitten, soja-vezels en sojafosfolipiden.   In deze combinatie hebben zij een synergetisch effect, waardoor het cholesterolverlagende effect tweemaal zo groot is als dat van soja-eiwitten alleen, de zuurstof toeneemt in lichaam en brein, jouw energie verhoogt en bloeddruk en suikerspiegel verlagen.  Dankzij de vele gezondheidsvoordelen en de extra ! vermindering van risicofactoren voor het hart, bloedsomloop en bloeddruk, kan je de shakes integreren in een evenwichtig  dieet als onderdeel van een langdurig gezonde levensstijl, ze gebruiken als volledige of deelse volwaardige maaltijdvervanger om snel gewicht te verliezen of gewoon als extra zoals ik vaak doe, als ondersteuning bij je sport- of andere activiteiten of tijdens je examens of stressperiodes op het werk of thuis. Suikerpatiënten of mensen met hoge bloeddruk kunnen vaak respectievelijk insuline of beta-blokkers verminderen, zelfs bij velen stoppen, wanneer je Norvia gebruikt.  NORVIA is, in tegenstelling tot vele andere eiwitshakes, recht van de sojabron, bacterievrij en zonder menselijke manupilatie (chemische producten/Ultrahightemperature UHT) in een poedervorm gebracht, hermetisch afgesloten, te mengen  met warm water of rijstmelk, of in smoothies of in je havermout te combineren.  

Gezien de veelvuldige yoga- en pilatessessies die ik in een week geef, mijn leeftijd en mijn medische voorgeschiedenis, neem ik NORVIA meestal 1, soms 2  keer per dag voor mijn gezondheid: als ondersteuning en voor zijn specifiek gezondheidseffect: gezondere bloedvaten, meer zuurstof in je bloedcirculatie en verminderd hart-, cholesterol-, suikerrisico.  In de laag calorie versie (VLCD) maar ook in de sporters versie, wanneer spieren moe zijn en mijn energie op is.   Ik voel me er veel beter door, mentaal en fysiek sterker, in form tijdens mijn lessen.   Het verbetert mijn stoelgang, verteer beter en voel lichter.  NORVIA zit boordevol vitaminen, aminozuren, Mijn partner was erg in overgewicht, en verloor met het ATTACK programma op een kleine 2 maanden wel 13 kg.  
NORVIA helpt jou om een gezondere levensstijl te leiden, je te helpen bij je sport, om te recupereren, om mentaal en fysiek sterker te worden, om af te vallen, om ...     

Gemakkelijk en lichte shake in vanille en chocoladesmaak, bij dieet of als supplement voor je gezondheid !

Schermafbeelding 2019-10-16 om 170246png

Schermafbeelding 2019-10-16 om 165026png

Schermafbeelding 2019-10-16 om 165045png

Wil je Norvia specifiek gebruiken als dieet, hier dan enkele tips.  
Schermafbeelding 2019-10-16 om 172348png


Norvia Active Performance als voorbereiding voor of als ondersteuning tijdens je sportactiviteiten, voor je sportrecuperatie, tijdens vermoeide periodes, examens, ...  Norvia Active performance opent nog meer jouw bloedvaten en brengt meer zuurstof in je bloedcirculatie, zuivert de capillairen en de arteries, en verhoogt de bloedstroom doorheen het hele lichaam en in je brein om fysiek en mentaal beter te presteren.  In vanille en chocoladesmaak !

Schermafbeelding 2019-10-16 om 164725png


NORVIA LONGEVITY biedt hetzelfde aan als de Active Performance shakes, doch deze is van een hoger niveau, dankzij een extra hoge concentratie isoflavonen-eiwit in een unieke mix van eiwitten en sojakiemen, met nog meer ontstekingswerend effect !   Dankzij deze combinatie met extra vitaminen en mineralen ondersteun en verbeter je nog sterker je cardiovasculair risico !  In een rode NORDIC BERRY taste, met een typische Noorse fruitige frisse smaak.


Het lichaam van binnenuit zuiveren, reinigen en ontgiften

Premium Aloë Vera Sap is een krachtig energieconcentraat en combineert vele belangrijke bestanddelen zoals vitaminen, aminozuren, enzymen, adaptogenen etc.    Het zorgt voor een stevige natuurlijke ondersteuning bij het goed functioneren van alle lichaamssystemen.   Deze sap is als ontgiftings- en zuiveringskuur te gebruiken en werkt vooral bij je spijsverteringssysteem, immuunsysteem en zorgt voor minder ontstekingen.   Een eetlepel 's ochtends gedurende 2 weken, daarna een weekje stoppen en gevolgd door nog eens 2 weken Aloë Vera sap.
Aloë Vera sap is zo gemakkelijk te combineren.  Deze keer geen strenge detoxkuur met sapjes, of erg streng op je voeding letten om je te ontgiften, want dat kan ik, die zo graag eet, helemaal niet volhouden, nog geen dag.   Deze detoxkuur beperkt zich tot  een lepel sap in de ochtend.  Zelf heb ik vaak een zware maag, want ik laat me immers regelmatig teveel gaan bij het eten en dan krijg ik buikpijn, zware maag, zwangere buik;-)) en kan ik moeilijk verteren, alles lijkt te blokkeren.   Dat is het moment om weer eens een sapje te combineren.  Het maakt me lichter, de stoelgang gaat terug beter, je voelt je zuiverder.  Pas je hierbij ook nog eens je voeding aan, gezonder, lichter en puurder, dan voel je je uiteraard nog beter en lichter ! ;-)

Schermafbeelding 2019-10-16 om 170652png

Schermafbeelding 2019-10-16 om 170702png