YOGALA in HAASRODE
Blandenstraat 186C, Haasrode
0475451552 - info@yogala.be

De meeste lessen gaan door bij mij thuis in mijn voormalige living, en bij mooi weer in de tuin.

Je vindt YOGALA tegenover kapper Dassy en schuin tegenover ALDI/SPAR.  Parkeren kan je in de inrit, op straat of op de parking van de Aldi/Spar.

Matjes, blokken, bolsters en dekentjes ook ter plaatse, maar wegens corona veiligheidsmaatregelen raden wij jou aan om zelf je materiaal aan te schaffen, of een yogatowel of handdoek te gebruiken over het materiaal van YOGALA. Alle materiaal ook te koop bij YOGALA.

YOGALA bij KOKORO HEVERLEE
Prins De Lignestraat 27, Heverlee 

YOGALA werkt ook samen met KOKORO HEVERLEE, een splinternieuwe zaak waar Leen Lefever, één van onze yogi's, jou ontvangt om je bij te staan naar een gezonder leven. Bij haar kan je terecht voor voedingsadvies, voor Rainpharma producten, fitness-sessies met e-FIT, en ... of course ... ook voor enkele yogasessies met YOGALA ! Deze dame weet immers dat gezondheid vanuit alle richtingen moet gestimuleerd worden ... en dat yoga perfect aansluit op de rest van haar aanbod om body, mind en soul weer in evenwicht te brengen. Zelf je yogamateriaal meebrengen of ter plaatse aan te kopen.  Piep maar al eens op haar website:   https://www.kokoro.be/locaties-prinsdelignestraat-27-heverlee/

OPENINGSWEEKEND op 11-12 september ... STAY TUNED !!
spring binnen, drink een theetje en kom kennis maken met Leen, met haar nieuwe zaak en ... met yoga

YOGALA in PARK of BOS

Wanneer het weer het toelaat vind je me af en toe voor een POP-UP Les in één of ander park of bos.   Al zeker het prachtige park van de B&B KARREHUIS in KORBEEK-LO, waar we yoga beoefenen tussen oude bomen op het yogaplatform, kunnen velen bekoren.   https://karrehuis.be/   
Ook wordt er in het warmere seizoen af en toe een losse les georganiseerd in een weide aan ons prachtige bos, in het Meerdaelwoud !