Yoga & Zeil Retreat
Turkije - 14 tot 21 Oktober 2023

Een unieke kans, een adembenemende trip, een verwencadeau voor jezelf

Een heerlijke reis, een beleving, een avontuur, vol met yoga, zwemmen, wandelen, activiteiten en heerlijk eten.


Yoga in Paradise

Op een prachtig houten zeilschip cruise jij door kristalblauw water van de ene naar de andere adembenemend mooie baai, volledig weg van de bewoonde wereld. 
Onze route zal van Göçek naar Fethiye zijn en terug.

Jouw dagen zijn gevuld met 2 yogalessen, met meditatie, ademhaling en yoga, op het yogadek of ergens aan de kust. En af en toe een leuke gezamenlijke activiteit aan wal.

Daarbuiten krijg je meer dan voldoende vrijheid om jouw vakantie zelf in te vullen. Met rust, ontspanning of sport en pret in en op het water of aan land.  Deze retreat biedt jou een veilige plek waar met jezelf in balans kan komen, om je te voeden, leren bewuster te leven, los te laten, jouw hart te laten spreken, en vooral energie en plezier te vinden.  Een unieke kans, helemaal voor jezelf, Yoga in Paradise !

"Gek op yoga, op water, zeilen en duiken, op bergen en dalen met wandelen en hiken, het allerliefst in de ongerepte natuur, daar kom ik, Katja van YOGALA, tot rust en krijg ik enorm veel energie van. Dat is precies wat ik heel graag met jou zou willen delen, dat is de reden waarom ik net precies voor deze retreat koos."

Katja

De boot

prachtig zeiljacht

Een prachtig 32 meter lang zeiljacht, met 6 ruimtelijke en mooie kajuiten met venster en douche- met wc-ruimte, telkens voor 2 personen, en een groot salon en eettafel op verschillende plaatsen op het dek. 

ruime kajuiten

Twee kajuiten hebben een groot dubbel bed, de andere kajuiten 2 aparte bedden. Je kan ook slapen op het dek als je dat wil, met zicht op een prachtige sterrenhemel;-).

place in sun or shadow

De boot heeft veel aparte plaatsen om te rusten, te zonnen of te schaduwen. Je kan op het groot zonnendek gaan liggen op de matrassen, of op het achterdek in de ligstoelen.  For every body enough place, in sun or shadow!

FOOD

In de ochtend voor de yogales, kan je een lichte en snelle hap nuttigen, uit de hand, met keuze uit een stuk fruit, yoghurt, noten zodat je de les niet aanvangt met een lege noch volle maag.   Jouw echte ontbijt vindt plaats na de yogales. Verwacht je aan een uitgebreide zalige brunch met voldoende tijd om te genieten, te blijven hangen of te babbelen. Van omelet en pannekoeken en toasten, van kaas, charcuterie jam, yoghurt tot veel groenten zoals tomaten, komkommer, salade, aubergines … of zelfs rijst, couscous, pasta, enz

Yoga

Verwacht je in de ochtend aan meditatie, pranayama en langzaam wakker worden, met door de dag meer energetische en dynamischere yoga, een mix van flow, vinyasa, of wat versterkende power yoga, pilates of een yogadance?

Geniet s’avonds van nog meer van dat, maar dan gefocust op rust, op diep ontspannen, op yin yoga en myofasciaal loslaten, op yoga nidra, op meditatie.

Elke yogales, een nieuwe locatie. Alle yogasessies vinden plaats op het dek in een of andere verlaten baai of al eens op een leuke plek aan de kant op het strand als we dat wensen, met enkel het geluid van kabbelende golven van de zee.

Hike

2 georganiseerde hikes in groep, onder begeleiding van een gids, langs de prachtige kustlijn, met adembenemende panoramische zichten. Slechts 3-5 kilometers lang, maar over berg en dal  toch goed voor minstens 3 of meer uren.

Vrije tijd

Wil je rust en staren over het water, of kijken naar de ondergaande zon? Wil je een boek lezen? Plons je graag in het water om af te koelen, te zwemmen of te snorkelen? Wil je de aanwezige SUP (1) of kayak (2) eens uitproberen? Of lokt het land, voor rust op het strand, een wandeling of cultuur met een bezoekje aan een authentiek dorpje? Of wil je eens slenteren tussen de winkeltjes of wie weet op zoek gaan naar een hamam? It is all possible.

Excursies of andere activiteiten(optioneel)

Bepaalde activiteiten of excursies naar oudheden kunnen voorgesteld worden wanneer de deelnemers gekend zijn.  Deze worden gezamenlijk besproken.  Wanneer interesse, zijn deze extra bij te betalen.

Kostprijs

De prijs voor deze fantastische all-inclusive retreat op de boot bedraagt 1380 euro (inclusief btw). Je kan gespreid betalen! 

Deze is exclusief vluchten, fooi voor de crew, optionele activiteiten...   
Alle details vind je terug in de infobrochure.   Je kan hem hieronder opvragen.


Inschrijving pas geldig na invullen van inschrijvingsformulier en betalen van het eerste voorschot, 400 euro (500 euro voor single in een kamer) binnen de 7 dagen na invullen inschrijvingsformulierhttps://docs.google.com/forms/d/1gophQsW5RtIKwwV8ZjrgLtnXnEpmKBex-P-DKz6OEfk/edit


Wees er snel bij !  De reis was fantastisch vorig jaar, het succes maakt dat er veel nieuwe geïnteresseerden zijn.  We aanvaarden maximum 10 – 12 personen.

Inbegrepen
  • volledig georganiseerde trip van A tot Z (excl. vluchten)
  • 7 nachten in privehut met badkamer voor 2 personen
  • eten aan boord
  • meditatie, pranayama en yogalessen
  • begeleide hikes met lokale gids
  • vrij gebruik kayak/sup
Aanvraag Infobrochure YOGA & ZEIL retreat