Yoga & Zeil Retreat
Turkije - 15 tot 22 Oktober 2022

Een unieke kans, een adembenemende trip, een verwencadeau voor jezelf


Plaats vrijgekomen, reserveer snel jouw spot !

Yoga in Paradise

Op een prachtig houten zeilschip cruise jij door kristalblauw water van de ene naar de andere adembenemend mooie baai, volledig weg van de bewoonde wereld. 

Jouw dagen zijn gevuld met 2 yogalessen, met meditatie, ademhaling en yoga, op het yogadek of ergens aan de kust. En af en toe een leuke gezamenlijke activiteit aan wal.

Daarbuiten krijg je meer dan voldoende vrijheid om jouw vakantie zelf in te vullen. Met rust, ontspanning of sport en pret in en op het water of aan land.  Deze retreat biedt jou een veilige plek waar met jezelf in balans kan komen, om je te voeden, leren bewuster te leven, los te laten, jouw hart te laten spreken, en vooral energie en plezier te vinden.  Een unieke kans, helemaal voor jezelf, Yoga in Paradise !

"Gek op yoga, op water, zeilen en duiken, op bergen en dalen met wandelen en hiken, het allerliefst in de ongerepte natuur, daar kom ik, Katja van YOGALA, tot rust en krijg ik enorm veel energie van. Dat is precies wat ik heel graag met jou zou willen delen, dat is de reden waarom ik net precies voor deze retreat koos."

Katja

De boot

prachtig zeiljacht

Een prachtig 32 meter lang zeiljacht, met 6 ruimtelijke en mooie kajuiten met venster en douche- met wc-ruimte, telkens voor 2 personen, en een groot salon en eettafel op verschillende plaatsen op het dek. 

ruime kajuiten

Twee kajuiten hebben een groot dubbel bed, de andere kajuiten 2 aparte bedden. Je kan ook slapen op het dek als je dat wil, met zicht op een prachtige sterrenhemel;-).

place in sun or shadow

De boot heeft veel aparte plaatsen om te rusten, te zonnen of te schaduwen. Je kan op het groot zonnendek gaan liggen op de matrassen, of op het achterdek in de ligstoelen.  For every body enough place, in sun or shadow!

FOOD

In de ochtend voor de yogales, kan je een lichte en snelle hap nuttigen, uit de hand, met keuze uit een stuk fruit, yoghurt, noten zodat je de les niet aanvangt met een lege noch volle maag.   Jouw echte ontbijt vindt plaats na de yogales. Verwacht je aan een uitgebreide zalige brunch met voldoende tijd om te genieten, te blijven hangen of te babbelen. Van omelet en pannekoeken en toasten, van kaas, charcuterie jam, yoghurt tot veel groenten zoals tomaten, komkommer, salade, aubergines … of zelfs rijst, couscous, pasta, enz

Yoga

Verwacht je in de ochtend aan meditatie, pranayama en langzaam wakker worden, met door de dag meer energetische en dynamischere yoga, een mix van flow, vinyasa, of wat versterkende power yoga, pilates of een yogadance?

Geniet s’avonds van nog meer van dat, maar dan gefocust op rust, op diep ontspannen, op yin yoga en myofasciaal loslaten, op yoga nidra, op meditatie.

Elke yogales, een nieuwe locatie. Alle yogasessies vinden plaats op het dek in een of andere verlaten baai of al eens op een leuke plek aan de kant op het strand als we dat wensen, met enkel het geluid van kabbelende golven van de zee.

Hike

2 georganiseerde hikes in groep, onder begeleiding van een gids, langs de prachtige kustlijn, met adembenemende panoramische zichten. Slechts 3-5 kilometers lang, maar over berg en dal  toch goed voor minstens 3 of meer uren.

Vrije tijd

Wil je rust en staren over het water, of kijken naar de ondergaande zon? Wil je een boek lezen? Plons je graag in het water om af te koelen, te zwemmen of te snorkelen? Wil je de aanwezige SUP (1) of kayak (2) eens uitproberen? Of lokt het land, voor rust op het strand, een wandeling of cultuur met een bezoekje aan een authentiek dorpje? Of wil je eens slenteren tussen de winkeltjes of wie weet op zoek gaan naar een hamam? It is all possible.

Scuba (optioneel)

Gezien haar voorliefde voor de onderwaterwereld, organiseert YOGALA bij voldoende interesse ook de mogelijkheid tot een duikinitiatie (1 -1 instructeur) of als duiker met brevet de mogelijkheid tot een duik in groep (tot 6 – 1 instructeur) op een mooie plek. Volledig vrijblijvend, wordt enkel georganiseerd bij een minimum aantal personen, best aan te geven bij de inschrijving voor deze retreat.

Kostprijs

De prijs voor deze all-inclusive retreat ter plaatse op de boot bedraagt 1250,- euro per persoon, exclusief vluchten en optionele activiteiten.   

Wees er snel bij !  

De inschrijvingen zijn lopende. We aanvaarden maximum 10 – 12 personen.


Meer info omtrent inschrijving en algemene voorwaarden vind je in onze infobrochure.  Je kan deze vrijblijvend aanvragen hieronder.

Inbegrepen
  • volledig georganiseerde trip van A tot Z (excl. vluchten)
  • 7 nachten in privehut met badkamer voor 2 personen
  • eten aan boord
  • meditatie, pranayama en yogalessen
  • begeleide hikes met lokale gids
  • vrij gebruik kayak/sup
Aanvraag Infobrochure