Algemene voorwaarden en richtlijnen YOGALA


Wanneer je bij YOGALA een les of workshop of retreat boekt of een les komt volgen zonder reservatie en boeking, ga je steeds akkoord met alle richtlijnen en voorwaarden hieronder beschreven.

 

BOEKEN VAN EEN LES 

Om een groepsles te kunnen boeken, werk je best met het boekingssysteem MOMOYOGA. Je kan via https://yogala.be/lessen/boekjeles je les boeken of de APP Momoyoga downloaden, of via de website van Momoyoga je aanmelden op momoyoga.com/yogala. In de maand september 2022 is er een overgangsfase van reservaties via mail of whatsapp en betaling van papieren beurtenkaarten naar het systeem Momoyoga. de reeds gekochte beurtenkaarten zullen mettertijd na de aanmaak van je account toegevoegd worden in het systeem.  YOGALA zal je begeleiden in het proces. 

Alvorens het boeken van een les zal je dus eenmalig per student een account moeten aanmaken, jouw gegevens invullen, en dan kan je een krediet aankopen en je les reserveren en aankopen.

 

Je krijgt keuze uit een krediet van 1, 5, 10 of 20 beurten of andere mogelijkheden die je kan betalen, alvorens te boeken. Je betaalt online, maar je kan ook contant of via payconicq of via bancontact in de studio betalen.

 

Wil je zeker zijn van je plaats in de les, sommige lessen zijn immers drukker bezocht dan andere, dan krijgen de yogi die op voorhand hebben gereserveerd via het boekingssysteem voorrang. Je kan natuurlijk ook altijd op het laatste moment beslissen om een les te komen volgen zonder reservatie of boeking. Als je komt en er is nog plaats in de les, schrijven we je dan manueel in en rekenen we de betaling af. Op voorhand inschrijven gebeurt aldus vanaf nu via het boekingssysteem. In de warme periode bij buitenlessen zijn de plaatsen ongelimiteerd.

 

Je kan een les boeken tot de laatste minuut voor een les begint.   Wanneer je een les gereserveerd en geboekt heb, kan je deze nog annuleren tot een uur voor aanvang. Wil je annuleren, ga naar je account op de Momoyoga boekingssite en klik op verwijderen om je inschrijving ongedaan te maken. Jouw krediet wordt weer terug op je beurtenkaart gezet. Helaas ben je je beurt kwijt als je vergeet te annuleren of je les te verwijderen wanneer er minder dan een uur overblijft voor de les start.

 

Indien je tijdig boekt voor een online les, ontvang je de link voor de zoom online les in je mailbox. Ben je te laat met boeken voor een online les, en de les is net gestart, ontvang je helaas geen link via het systeem. Wees dus tijdig.

 

RICHTLIJNEN LESSEN

 

De groepslessen gaan pas door vanaf 3 inschrijvingen, tenzij anders beslist door de leerkracht. Je wordt bericht van annulatie als je ingeschreven bent. Ook dan wordt je beurt terug op je kaart gezet. De les zal na annulatie doorstreept staan in het schema van de lessen.

 

YOGALA behoudt het volste recht om op elk moment de agenda te wijzigen als er plots zich een onmogelijkheid voor doet. Ook zullen er in schoolvakanties of soms op een ander moment geen lessen gegeven worden.   Kijk dus steeds even de agenda na als je komt en wanneer je een nieuwe beurtenkaart koop, check dan even de specifieke geldigheidsduur in periodes van vakantie.

 

Beurtenkaarten zijn persoonlijk, kunnen bij uitzondering, enkel op aanvraag, binnen de familie gebruikt worden. Ze zijn niet verlengbaar. Ze zijn niet terugbetaalbaar. Wanneer de overheid beslist om sport- en yogastudio's te sluiten, zal je kaart dus verder kunnen gebruikt worden voor de online lessen die dan wel doorgaan, en zullen ze niet terugbetaald of verlengd worden.

 

Op www.yogala.be/kalender vind je de prijzen terug van de beurtenkaarten. Je kan studio beurtenkaarten kopen die ook voor online lessen dienen, of je koopt een aparte specifieke ‘online’ beurtenkaart.

 

Je kan ook een privéles, een small group les, een bedrijfsyogales of workshop en meer boeken bij YOGALA. In dat geval neem je persoonlijk contact op met YOGALA om alles persoonlijk te bespreken (info@yogala.be/+32475451552).

 

YOGALA organiseert ook Special Classes of Thema lessen aan dezelfde prijzen als de groepslessen. Maar de tarieven zijn uiteraard anders in het geval van Workshops en Retreats en deze moeten op voorhand betaald zijn voorafgaand deelname.   Mocht je bij uitzondering belet zijn, kan je je inschrijving verkopen of schenken aan iemand anders, maar niet annuleren.

 

Je kan ook een Cadeaubon aankopen. Gezien je zelf het bedrag mag kiezen dat je wil schenken op de YOGALA-cadeaubon, kan je dit best persoonlijk aanvragen.

 

YOGALA is niet verantwoordelijk voor ongevallen of diefstal. In je beurtenkaart zit geen persoonlijke sportverzekering, je kan er altijd persoonlijk eentje afsluiten als je dat wenst. Er zijn tal van mogelijkheden om deze af te sluiten bij andere organisaties.

 

De lessen beginnen op tijd, en uit respect voor de yogi die al aanwezig zijn, probeer je tijdig te zijn, en geen lawaai te maken wanneer je 'per uitzondering' laat de les binnenkomt.   Alle persoonlijke spullen en kledij worden zoveel mogelijk in de hall gestockeerd, schoenen en spullen in een vak van het rek, je jas kan ook aan de kapstok. Als er nood is om persoonlijke zaken mee binnen te brengen, hou het dan beperkt, leg het NIET tegen de muren, maar enkel aan de zijkant tegen de vensters.

 

In het geval de yogastudio moet sluiten omwille van overheidsbeslissingen, we denken aan COVID-lockdowns, dan zal je kaart niet terugbetaald of verlengd worden, maar kan je deze voor afloop van de einddatum gebruiken om de online lessen te volgen.

 

YOGALA stelt haar persoonlijke binnenruimte en tuin ter beschikking voor de lessen, alsook het yogamateriaal. Je kan zeker ook je eigen materiaal meebrengen (je bent zekerder van de hygiëne in Covid times). De yogi heeft respect voor de privé van YOGALA en de gebruikte materialen, en ontsmet na de les de gebruikte mat, en legt alles terug op de juiste plaats.

 

Na elke yogales word je uitgenodigd voor een theetje of drankje en gezellig babbeltje en het regelen van eventuele administratie of betaling. Hou er rekening mee dat er soms 2 lessen na elkaar zijn en dat er beperkte tijd is tussenin.

 

YOGALA wenst iedereen aangename yogalessen toe en staat open voor alle vragen en voorstellen.

 

Van harte welkom, veel plezier!

 

YOGALA